Đề thi Olimpic Tiếng Anh Lớp 6 Vòng 1

(Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn:
    Người gửi: Đặng Đạm (trang riêng)
    Ngày gửi: 23h:07' 09-09-2012
    Đề Thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 6 Vòng 1

Nhấp đúp chuột trái vào từ để xem nghĩa từ vựng
    Choose the best answer for the following questions.
    Top of Form
    1. Christopher is reading a book about dinosaurs. Where should he look to find the definition of a word he doesn’t know?
    A.  the title page B.  the table of contents C.  the index D.  the glossary

2. Miesha is writing a report on the human brain. Which research question does NOT relate to the rest of the questions below and should not be used?
    A.  What is Sigmund Freud’s view of the human brain? B.  What are the main areas of the human brain? C.  What functions are associated with major areas of the human brain? D.  What happens if the human brain is injured?

1. What will happen if these animals disappear from the earth? 2. Which species are endangered? 3. What are the solutions to the problem? 4. What is causing the problem?

3. You are writing a paper on endangered species. How would you BEST organize the text of your paper if the main ideas above represented the content?
    A.  4, 1, 2, 3 B.  2, 4, 1, 3 C.  3, 2, 1, 4 D.  3, 4, 1, 2

If you were born in Japan, you might be fond of raw fish fresh from the sea. People in France think that frog legs or snails cooked in butter and garlic are a treat. One person’s idea of perfect food does not always suit everyone. If you went to another country, the local food might seem strange. But in many places, people would be puzzled if you offered them a pizza or a pretzel. What we eat is a matter of taste.

4. Which of the following sentences is the topic sentence of the paragraph above?
    A.  If you were born in Japan, you might be fond of raw fish fresh from the sea. B.  People in France think that frog legs or snails cooked in butter and garlic are a treat. C.  One person’s idea of perfect food does not always suit everyone. D.  If you went to another country, the local food might seem strange.

5. Which chapter might have information about types of materials used in charcoal drawings?
    A.  chapter 1 B.  chapter 2 C.  chapter 3 D.  chapter 4

6. Jason is writing a report about the woman suffrage movement for his history class. He goes to the library to do research. Jason uses the online catalog to find materials. From Screen #1, how did Jason arrive at Screen #2?
    A.  He pushed the S key and typed in woman suffrage. B.  He pushed the A key and typed suffrage. C.  He pushed the T key and typed woman. D.  He pushed the D key and typed in woman suffrage.

7. Tina is collecting information about Mexico from the Internet. Which key words could she type if she is interested in the different tourist attractions of Mexico?
    A.  Mexico-food B.  Mexico-sights C.  Mexico-culture D.  Mexico-cities

8. Kirk is writing a report about the animals that live in the Okefenokee Swamp area. He wanted to know how to pronounce Okefenokee, so he looked up the word in the dictionary. What does the accent mark indicate?
    A.  where a syllable begins B.  which syllable sounds softer C.  where a syllable ends D.  which syllable sounds louder

9. What type of sentence shows excitement?
    A.  declarative B.  exclamatory C.  interrogative D.  imperative

The president of the company gave the members of the accounting office a gift at the end of the year.

10. What is the direct object of the sentence above?
    A.  members B.  president C.  company D.  gift

↓ CHÚ Ý: Bài giảng này được nén lại dưới dạng RAR và có thể chứa nhiều file. Hệ thống chỉ hiển thị 1 file trong số đó, đề nghị các thầy cô KIỂM TRA KỸ TRƯỚC KHI NHẬN XÉT  ↓